Nyheter

Frisörgrossist vänder hem och bygger nytt

Nyheter Headsup AB, frisörgrossisten med egna varumärken såsom Beard Monkey och Ellwo Professional, fortsätter att växa och genomför nu en storsatsning. Huvudkontor och lager flyttar till nya, större lokaler i Skillingaryd, Båramo med beräknad inflytt sommaren 2023.

Arkivbild från december när skogen togs ned strax norr om Strömslunds tidigare lokal. Här kommer hemvändarna att bygga nytt. Foto: Sara Mejving

Grundarna Alexander Svenningson och Markus Ahlgren ser ljust på framtiden och förväntar god tillväxt, i och med detta görs nu en storsatsning och företaget flyttar in i nya lokaler i Skillingaryd precis intill E4:an. Företaget har stora planer och har vuxit ur sin nuvarande lokal på Rosenlund i Jönköping. De nya lokalerna ger ökning av lagerutrymme vilket betyder förbättrad logistikeffektivitet och ökad leveranssäkerhet. Tomtplaceringen innebär förenklade leveranser, optimerade leveranstider, gynnsamt skyltläge och ökad synlighet.

– Vi är glada och stolta över att Headsup AB i sin expansion har valt att flytta sin verksamhet ”hem” till Skillingaryd. Med sin etablering hamnar företaget mitt i Båramos utmärkta logistikläge med närhet till både järnväg och lastbilstransporter. Vaggeryds kommun välkomnar Headsup AB till en plats där de kan växa långsiktigt och vi ser fram emot att följa deras fortsatta utvecklingsresa, säger Johan Thorsell, näringslivschef i Vaggeryds kommun.

Utöver lagret kommer även huvudkontoret inrymmas i de nya lokalerna, ett ökat utrymme ger plats för ett showroom där inbjudna kunder och leverantörer kommer kunna ta del av sortimentet. Här kommer även finnas möjlighet för Headsup att hålla egna utbildningar, visningar och kundträffar.

– Intresset för våra produkter blir allt större och vi förväntar oss fortsatt god tillväxt i framtiden, säger Markus Ahlgren, medgrundare av Headsup AB.

Foto från pressmeddelandet

Taggar

Dela


3 reaktioner på Frisörgrossist vänder hem och bygger nytt

Underbart att se! Ni går från klarhet till klarhet 🙂
Perfekt läge utmed motorvägen. Finns inte många sådana tomter kvar.

Utmärkt beslut pojkar!
Team Göteborg är stolta över er framgång och strategi.
Glöm inte att markera ut helikopterplatta för oss långresande kunder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *