Nyheter

Gemenskap hos Frälsningsarmén

Nyheter Efter en tids uppehåll, har måndagsträffen på Frälsningsarmén i Skillingaryd startat upp igen, utifrån de restriktioner som gäller.

Den andra samlingen för i höst, hölls i måndags. På programmet denna gång utlovades pianomusik, dikter om höst, häst och lingon, sång och fika.

Allt detta infriades plus lite annat trevligt, som t.ex. möjligheten att sjunga med i allsångerna ”Gamle Svarten” och ”Flickorna i Småland.” Kerstin Svensson  hälsade alla välkomna och inledde träffen med bibelläsning och bön.

Eftermiddagen förgylldes med olika pianostycken, framförda av Kerstin Persson. Annelie Storck Sandberg, var dagens gäst, hon läste dikter av Gunborg Nilsson, Brita af Geijerstam och Rune Storck. Den röda tråden var tacksamhet, bl.a. över den gångna sommaren och en hyllning till hösten. Dessutom hanns det med dikter om  hästar kontra traktorsläp och om tidigare lingonkris på Skillingarydsmon.

Gott fika och fin gemenskap runt de dukade kaffeborden inbjöds det till, innan det var dags för Kerstin Svensson att  avsluta samlingen.

Foto: Annika Storck Johannesson  [1/2]

  [2/2]

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *