Nyheter

Gert Jonsson önskar God Jul

Nyheter Kommunstyrelsens ordförande Gert Jonsson (M) berättar hur han firar jul, vad som är bäst på julbordet och om han önskar sig något i julklapp.

Hur firar Gert Jonsson jul?
Tillsammans med närmsta familjen hos min yngsta son Anton på julafton som håller hus i Växjö. På annandagen kommer mor och far från Vaggeryd hem till Kvighult.

Vad är bäst på julbordet?
Det är väl kombinationen som är bäst med Janssons frestelse, köttbullar, skinka, sill och allt annat som hör ett julbord till. Brukar dock alltid bli väldigt mätt och somnar nog lätt i soffan när Tarec har tänt ljuset.

Önskar sig Gert något speciellt i julklapp?
Har nog allt jag behöver och lite till, men min fru hittar alltid något trevligt klädesplagg som alltid är uppskattat.

Gerts julhälsning;
– Önskar alla våra kommuninvånare en härlig och fridfull jul, det är dem värda för all den värme och energi som jag har fått till mig via medborgarna. Tyvärr har inte året inneburit så många fysiska träffar som man kunde önska. Men det jag har mött  i vår härliga kommun är för det allra mesta stor förståelse och kloka synpunkter. Allt positivt som händer i vår kommun ska alla invånare känna sig stolta och delaktiga i när vi nu firar jul. 

– En tanke och hälsning går också till de som jobbar under julhelgen och håller vårt samhälle igång med alla viktiga funktioner. Hoppas att även de får julfrid mellan arbetspassen. God Jul till er alla!!

Gert Jonsson önskar kommuninvånarna en God Jul

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *