Nyheter

Götaström Bil bygger nytt

Nyheter Skogen har avverkats på Båramoområdet. Snart växer det fram en ny bilhall på området.

Öster om järnvägen och söder om Håkans Fastighetsservice

I dagarna har skogen avverkats och näringslivschefen Johan Thorsell meddelade i dag att det ska göras plats för bland annat Götaström Bil. En yta där bilfirman kan expandera…

– Anledningen är att vi är trångbodda i dag. Det kommer bli bilförsäljning och verkstad, säger Mattias Alm på Götaström Bil AB.

Fotnot: Uppdatering med mer information kommer nästa vecka.

Taggar

Dela


8 reaktioner på Götaström Bil bygger nytt

Kul det byggs på bra plats anslutning mellan tätorterna och längst E4.
Äventyrsbad centralt eller inte verkar finnas delade meningar om.
Personligen tror jag föräldrar hellre sätter sitt barn på ett tåg/buss till en av de centrala delarna än att dom ska cykla en lång sträcka längst en stor väg.
Inkluderar också alla som kanske inte har körkort eller kan cykla. Därför är det mer hållbart med centralt bad om det nu skulle bli aktuellt någon gång i framtiden. Håller med Linus där faktiskt, kortsiktigt tänkt att alla kan ta sig till platser som inte omfattas av tåg/buss.

För att sedan komma in på vad denna artikel handlar om, så är det väl bra att den blir längre från centrum. Då man nu bygger nytt måste man tänka på elbilar. När man nu tänker elbil måste man tänka litiumbatteribrand.
Mycket farligt med rök och släckvattens avgång. En bil måste vattenbegjutas i 48 timmar. Hur blir det då med en hel bilhall?

Kul att det händer något! Bra att binda ihop Vaggeryd och Skillingaryd mer. Nu fattas bara ett äventyrsbad i detta område. Perfekt läge utmed E4:an vilket kan bidra till ökad turism.

Trevligt och spännande.
Lite trist bara att företag som finns i norra delen av kommunen (Vaggeryd) inte inser samma.
De få företag som utvecklas där vill ju bygga bortifrån drivknuten.
Lite knasigt.

Daniel, att bygga ett äventyrsbad på ett industriområde var det dummaste jag sett. Klart vi ska ha ett äventyrsbad men då ska det ligga i centrala Skillingaryd eller Vaggeryd

Ja du Linus om det var det dummaste du sett, har du nog inte sett mycket…. Kul att företagen satsar och expanderar trots rådande omständigheter!

Det är väl ingen dum idé halvvägs mellan tätorterna är väl inom vettigt cykel avstånd för yngre / ej bilutrustad delen av befolkning. Miljövänligt…
Det dummaste är väl ändå att lägga en padelbana 3 mil ifrån och kalla den en del av kommunen.
Dessutom är det svårt att hitta in från motorvägen.

Glad för din skull att du inte verkar omge dig av större idioter än min kommentar. Jag skulle tro att det vore lämpligt att lägga det där då det blir enkelt för både Vaggerydsbor och Skillingarydsbor att ta sig dit. Lägga det centralt kommer det bara att försvåra logistiken och inte binda ihop kommunen mellan invånarna. Ha det fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *