Nyheter

Götaströms Golfrestaurang får nya ägare

Nyheter Jordi Linares Rossell och hans bror Milko som driver restaurang Spis i Vaggeryd och AnnaGretas i Jönköping tar över restaurangen hos Götaströms Golfklubb.

Arkivbild från Götaströms Golfklubb. Foto: Per Bunnstad.

– Det här känns rätt, restaurangen har ju stått mer eller mindre tom nu ett tag. Mina föräldrar drev restaurangen under flera år och jag och min bror var där och jobbade så den känner vi väl till. Då drev de restaurangen året runt, berättar Jordi Linares Rossell.

– Vi känner inte bara till restaurangen väl utan även många av medlemmarna i golfklubben. Det är genom den kontakten som vi frågade om det fanns intresse och vi fick ett positivt svar från klubben.

– Vi kommer att fräscha upp lokalen en hel del och kommer att slå upp portarna under juni månad och driva lunchrestaurang under sommaren måndagar till lördagar. Så nu är det mycket att planera med personal om vilka stående rätter som ska serveras utöver den dagliga lunchen.

– Till att börja med så kommer vi att köra under sommaren men vi tror faktiskt att vi kommer att fortsätta även efter golfsäsongens slut som ett lunchställe men vi får se hur det går. Tanken är att det ska serveras bra husmanskost med två fasta stående rätter och en dagens som rullar. Vi ska testa oss fram men det ska vara bra och vällagad mat så kunderna blir nöjda. 

– Vi ser stora potentialer i det här med bra och enkel mat och att man ska kunna sätta sig och ta en öl också. Vi kommer att söka rättigheter för Götaströms Golfrestaurang. Det här kommer att bli ett väldigt bra lunchställe, avslutar Jordi.

Taggar

Dela


Läs mer

I dag öppnar Götaströms Golfrestaurang

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *