Nyheter

Gunnels ”gör-om-mig-eftermiddag”

Nyheter Tiotalet damer kom hem till Gunnel på Sturegatan i Skillingaryd för en ”gör-om-mig-eftermiddag”. Vi var där.

Inga-Lil var först ut  [1/7]

  [2/7]

  [3/7]

  [4/7]

Speglar fanns  [5/7]

Annie från Nässjö pratade om att använda naturliga produkter  [6/7]

  [7/7]

Gunnel Lagander Johansson har själv sålt krämfabrikatet för närmare 40 år sedan. I veckan anordnade Gunnel en studiescirkel, bjöd hem Nässjödamen Ami Davidsson och de tiotalet damer som kom till ”backen” fick en göra-om-sig-eftermiddag.

– Huden äter allt som vi smörjer in oss med. Allt vi använder på huden, om det är kräm, tvål, smink eller schampo ska vi också kunna äta, börjar Ami berätta.

När en liten kort information hade lämnats om grundaren som startade företaget 1943 började göra-om-mig. Damerna fick en kvart var i gör-om-mig stolen och fikat fick intas i skift. Det handlade om rengöring, ansiktsmask och kräm. Därefter bjuds på morotsolja och foundation.

Inga-Lil Johansson från Skillingaryd var först ut.

– Det här har jag aldrig var med om tidigare, ska bli spännande, säger Inga-Lil.

Taggar

1 reaktion på Gunnels ”gör-om-mig-eftermiddag”

Det var en jobbig dag, kväll för Ami Davidsson som rengjorde, smörjde, makade 22 damer. Ami har varit egen småföretagare i 35 år. Hon har gjort folk medvetna om biologisk hudvård. Hon ger även massage och zonterapi. Allt som vi behöver för att må bättre. Cirkeln Gör om mig blev så poppis att jag var tvungen att starta en ytterligare. Allt går i SPF seniorernas regi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *