Nyheter

Happy Homes bygger nytt

Nyheter Nyttjanderättsavtalet är undertecknat med kommunen. Nästa sommar planerar Stefan Aronsson och hans medarbetare att flytta in i nybyggda lokaler i Vaggeryd.

Marie Ekfelt och Stefan Aronsson flyttar  [1/4]

Nya tomten som är köpt ligger intill...  [2/4]

...fast med bättre skyltläge.  [3/4]

Stefan; "Här blir ett nytt handelsområde"  [4/4]

– Fastigheten jag köpt är där hunddagiset tidigare fanns, där kommer vi att bygga en ny stor butik. Drömmen har alltid varit att ha en egen fastighet. Tomten är på 7 000 kvadratmeter och vi planerar att bygga cirka 2 400 kvadratmeter, varav vår butikslokal är tänkt till cirka 1 200 kvadratmeter. Vi kommer inte att vara själva i det nybyggda, utan vi ser fram emot hyresgäster och den delen vi hyr ut kan uppgå till 1 200 kvadratmeter för en eller flera hyresgäster, berättar Stefan Aronsson. Med flera butiker bredvid varandra blir det smidigt för våra kunder och kunna gå emellan butikerna.

En ny handelsplats, ett nytt skyltfönster och ett välkomnande in i Vaggeryd. Så ser Stefan Aronsson på sin satsning. 

– Det här kommer att vara en ny destination, vi kommer att bredda vårt sortiment såklart. I dag har vi färg, tapeter, badrum och golv. Vi kommer att ha artiklar inom samma område som tidigare, men ett mycket större sortiment inom respektive. Vårt utbud har ökats också med bland annat solskydd. Vi har mycket spännande att se fram emot och det kommer att bli en snygg entré när man anländer till Vaggeryd. Det är inte bara för oss, utan för hela kommunen. Jag bromsar inte i en uppförsbacke, konstaterar Stefan Aronsson och blickar ut över grannfastigheten. 

Den nya butikslokalen kommer att ha ett bättre marknadsläge, med direkt närhet till Coop och Preem samtidigt som butiken inte flyttar så långt…

– Jag driver i dag fyra Happy Homesbutiker av landets 85, och förutom Vaggeryd finns vi i Sävsjö, Jönköping och Karlskoga. Vi är fyra medarbetare här i Vaggeryd i dag och vi planerar att nyanställa någon ytterligare när vår nya butik är inflyttningsklar, förhoppningsvis till nästa sommar.

– Givetvis är det inte billigt att bygga nytt, men fastighetsmarknaden i kommunen är attraktiv. Vi bygger för framtiden och möjliggör för hyresgäster att satsa på sin egna idé också hos oss. Det här kommer att bli ett detaljhandelsområde och vem vet, det kanske blir fler som vill etablera sig i samma område. Lätt att parkera och närhet till många butiker. En sak är viktig: det är att kommuninvånarna ska kunna göra sina inköp på hemmaplan, avrundar Stefan Aronsson på Happy Homes. 

Taggar

Dela


4 reaktioner på Happy Homes bygger nytt

Härligt med lite satsning i kommunen. Bra jobbat!. Nu hoppas vi att Stefan bygger en sköljplats till cyklar också. 😉

Tänk nu på att bygga så man kommer in med släp för oss att lossa, det är tillräckligt trångt bakom nu.

Raggarblenda. Får du bestämma så ska du ha lossning i hall och motviktare med långgafflar så du slipper hoppa upp på flaket och dra också 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *