Nyheter

Happy Homes förbereder för nyöppning

Nyheter Nästa vecka är det dags för den nya Happy Homesbutiken i Vaggeryd att slå upp portarna och det är mycket som ska på plats.

Nu är ny inredning uppbyggd i den nya lokalen som ligger ett stenkast i från den gamla. På Hammarvägen bredvid Coop ligger den nya lokalen som om ett par månader kommer att få Beijer som granne. Stefan Aronsson och hans medarbetare jobbar många timmar om dygnet nu fram tills det ska vara klart för nyöppning.

– Det känns bra det här. Allt blir nytt och fräscht och vi kommer att ha ett bredare sortiment på färg, kakel,  badrum och måleriverktyg och vi kommer även att börja sälja spabad. Vaggeryds största barnhörna är under uppbyggnad där barnen kan roa sig när de vuxna handlar. Det kommer att finnas ett speciellt rum för färgsättning där man kan sitta som kund tillsammans med oss och planera. Lite större ytor möjliggör fler utställningar och mer varor i butiken. Vi samordnar vår koncerns kontor, vi driver ju sex butiker härifrån så nu får vi lite större kontorsutrymmen också, berättar Stefan Aronsson från Happy Homes.

– Vår öppettider kommer att förlängas både på morgonen då vi öppnar tidigare och håller öppet en timme längre på lördagar. Nästa fredag blir det högtidlig invigning med bandklippning så då är alla välkomna hit, avslutar Stefan.

Håkan Rydell, Morgan Wetter, Stefan Aronsson, Jennie Andersson och Peter Lindemann förbereder för nyöppning.  [1/4]

Många färgburkar ska hitta sin plats i hyllan.  [2/4]

Morgan och Håkan planerar.  [3/4]

  [4/4]

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *