Nyheter

Här flyttar El-Agenten snart in

Här flyttar El-Agenten snart in

Nyheter Nu är det klart: Det blir El-Agenten som flyttar in i de lokaler vid Sturegatskrysset i Skillingaryd som Önska-butiken snart lämnar.

En och annan var säkert oroad över att affärslokalerna som en gång i tiden uppfördes som Konsum-butik skulle stå tomma när Önska flyttat ut. Men så blir det alltså inte.

El-Agentens vd Jörgen Johansson ser flytten som en 25-årspresent till företaget och dess kunder. Det var nämligen den 1 januari 1991 som El-Agenten såg dagens ljus i Hillerstorp. 2004 etablerades företaget i Skillingaryd.
– Det gäller att ta chansen när tillfälle bjuds, konstaterar Jörgen Johansson.
– Framför allt får vi nu ett bättre skyltfönster som gör att vi på ett annat sätt kan delta i aktiviteter kring marknaderna och Hjulafton med vår butik och med jaktbutiken,  säger han.

Jörgen Johansson berättar att El-Agenten i och med förvärvet får ytterligare 250 kvadratmeter att disponera. Det skapar möjligheter att få bättre organisation och ordning på arbetet.
– Men det är absolut ingen risk att vi inte kommer att fylla upp ytan, tillägger han.
El-Agenten tillträder byggnaden den 2 februari, alltså en månad efter 25-årsdagen. Företaget har ett 20-tal anställda varav åtta i Skillingaryd.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *