Nyheter

Härlig dans – tillsammans på distans!

Nyheter Under torsdagen hade idrottslärare Madelene Larsson tillsammans med rektor Maria Hasselström ordnat med en lite annorlunda avslutning på veckan för eleverna i rektorsområde 1.

  [1/9]

  [2/9]

  [3/9]

  [4/9]

  [5/9]

  [6/9]

  [7/9]

  [8/9]

Eva Rydberg önskade barnen rena rama lycka till med dansen  [9/9]

I ämnet idrott och hälsa ingår det att träna på att röra sig i takt och rytm till musik. Sedan några veckor tillbaka har eleverna på idrotten fått träna på att följa idrottslärarens koreografi till Rena Rama Dingdong som var Eva Rydbergs och Ewa Roos bidrag i melodifestivalen.

Vid lunchtid idag hjälpte Tobias Karlhager till med tekniken för att genomföra ett teamsmöte med alla klasser i område 1 från deras egna klassrum.

Eleverna visste inget mer än att rektor Maria Hasselström hade viktig information att delge dem alla innan påsklovet. Maria mötte eleverna och gav informationen om att sommartiden behöver ändras igen och skruvas tillbaka till vintertid i vårt område för att eleverna behöver jobba igen lite i skolan som de missat. Självklart var detta ett första aprilskämt men det blev lite tyst i klasserna innan en gammal tant dök upp i rutan och påstod att detta var rena rama dingdong, det är ju första april.

Den gamla damen påstod att hon kände Eva Rydberg och Eva Roos och att de hade fått nys om att eleverna kan dansa till deras låt. Därefter spelades en personlig videohälsning upp från Eva Rydberg där hon önskade Bondstorpskola, Götafors skola och Östra skolan rena rama lycka till med dansen och hoppades på att det skulle gå bra och inte bli rena rama dingdong. Lite ding dong blev det allt när ljudet strulade en kort stund men annars gick det riktigt bra.

Med spex, lite bus och härlig dans- tillsammans på distans avslutades skärtorsdagen med mycket rörelseglädje bland eleverna och personalen i rektorsområde 1. 

Text: Madelene Larsson
Foto: Privat

Dela


1 reaktion på Härlig dans – tillsammans på distans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *