Nyheter

Hastighetskontroller i kommunen

Nyheter Under senaste dygnet har åtta personer fått böter för fortkörning

Igår gjordes en hastighetskontroll på Östra Allégatan i Skillingaryd vid lunchtid. Under de 40 minuter som kontrollen gjordes var det två personer som körde över gällande hastighet.

Idag på förmiddagen kontrollerades hastigheten på riksväg 30 genom Hok. Mellan 08.30 – 10.00 var det sex bilister som hade för bråttom och fick böter för hastighetsöverträdelse

Taggar

Dela


9 reaktioner på Hastighetskontroller i kommunen

Ja, det tycker jag inte är något brottsligt. Men det är enkla pengar att samla in, om det inte” regnar”.

Många som passerar förskolan Åviken vid Södra Park struntar totalt i hastighetsbegränsningen på 30 km/timmen. Hur tänker man ? Bara en tidsfråga innan det sker en olycka. Våra politiker är handlingsförlamade och hänvisar bara till polisens hastighetskontroller. Varför skall det vara omöjligt att göra farthinder som är det enda som kan få ner hastigheten? Men man tänker kanske som i Habo där man tycker att trafiken skall ”flyta på”. Någon kommer snart att få betala priset.

Jag föreslår att ni kontaktar polisen med förslag på fartkontroller. Detta uppskattas.

De skulle behöva kolla i Skillingaryd också. Rondellen vid ”Gamla Krhaners”. De som kör in i samhället kommer för fort och de som kör norröver dra på för fullt. Hoppas vi slipper olyckor där.

Finns väl bättre bättre ting att göra än att bötfälla laglydiga samhällsbor, till exempel mer tid att vakta med sin lilla kamera vid rastplatser med övernattande lastbilar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *