Nyheter

Hjortsjöns camping fräschas upp

Hjortsjöns camping fräschas upp

Nyheter Kultur- och fritidsnämnden beslutade att satsa pengar på Hjortsjöns camping. Det finns flera önskemål, men det blir en begränsad insats i det beslut som fattades idag.

När nämnden möttes idag diskuterades Hjortjöns camping i Vaggeryd. Det finns behov av att fräscha upp campingen och därför beslutade man att avsätta 100 000 kronor för att göra det mest nödvändiga just nu.

Det handlar om att ordna med staketet på campingen. Golvet i kioskbyggnaden måste bytas och det ska satsat på att förbättra ställplatserna för husvagnar och husbilar.

Taggar

Dela


3 reaktioner på Hjortsjöns camping fräschas upp

Äntligen. Det vore på tiden att få upp belysning över badplatsen också, det blir becksvart på kvällarna och då ser man inte allt bus som försegår nere vid sjön och runt om exempelvis omklädningshytter. Belysning skulle hjälpa oss vuxna dels att känna oss tryggare på kvällarna, dels att enklare få en överblick om vad som försegår där nere. (Tips till nästa investering)

Upprustning av lekplatsen samt grillplatser för det är en trevlig plats att sitta på med aktiviteter på kvällstid också.
Bygg även en bastu med tillhörande vinterbad för uthyrning;)

Alltid något. Men jag saknar upprustning av lekplatsen för barnen som jag nog tycker var prioritet 1.
Mats Elmgren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *