Nyheter

Hyllades som Årets Företagare

Nyheter Joel och Patrik Isaksson som driver Isakssons i Hok hyllades under Vaggerydsdagen som Årets Företagare i Vaggeryds kommun.  

Tårtan till årets företag  [1/5]

Patrik och Joel Isaksson  [2/5]

Bröderna på bild  [3/5]

Patrik Kinnbom, Gert Jonsson, Joel Isaksson, Patrik Isaksson och Mårten Ewertsson  [4/5]

Leende företagare med tårta till personalen  [5/5]

Joel Isaksson, Daniel Fransén och Patrik Isaksson var i fokus vid prisutdelningen.

Det var i samband med den avslutande prisfesten som duon fick ta emot utmärkelsen. Prisutdelare var Daniel Fransén från Vaggeryd som representerade Företagarna.

• Motiveringen till utmärkelsen lyder:
”Partik och Joel Isaksson fick hastigt ta över ledningen av Isakssons Metallindustri i november 2013 när deras far David Isaksson gick bort efter en kort tids sjukdom. Även om Patrik hade jobbat i bolaget sedan 2006 och Joel kom in något år senare, var de två oprövade kort.

Bolaget startades av farfar Valter Isaksson 1947 med en begagnad automatsvarv. Företaget har växt mot att bli en komplett leverantör av automatsvarvade detaljer. Patrik och Joel har förvaltat sitt arv på bästa sätt. De har visat på mycket god entreprenörsanda och utvecklat verksamheten på ett föredömligt sätt. Med sitt stora tekniska kunnande har de effektiviserat sin produktion med nya maskiner och egna smarta lösningar. Man samarbetar intimt med sina kunder för att hitta bra och enkla lösningar. Det ger ett värdefullt kundvärde som gör att man kan växa tillsammans med sina kunder.

Som verksam på en mindre ort är det viktigt att kunna attrahera kvalificerad personal. Från 2013 har man kunnat öka antalet från 6 personer till 18 anställda. Den nu snart färdigställda tillbyggnationen av kontor och personalutrymmen innebär ett stort lyft för all personal och ett nytt viktigt steg för framtiden.”

Joel och Patrik Isaksson intervjuades på scen av Daniel Fransén.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *