Nyheter

Ina öppnar eget i hälsans tecken

Nyheter I kontorshotellets lokaler på Jönköpingsvägen i Vaggeryd öppnar idag en ny verksamhet med inriktning på hälsa och välbefinnande

Ina Carlberg satsar  [1/3]

Lycka till Ina  [2/3]

Inas Massage & Hälsa öppnar idag  [3/3]

Ina Carlberg från Vaggeryd gick friskvårdsmassageutbildning och fick rådet att starta eget. Vilket hon gjort och idag öppnar hon sin egna verksamhet i kontorshotellets lokaler i Vaggeryd.

– Jag gick färdigt utbildningen 2018, skaffade mig en mobil bänk som har fått följa med ut till olika ställen, sedan dess. Jag jobbar egentligen inom hemtjänsten men för tillfället är jag mammaledig. Min mamma påtalade att hon sett att det fanns lokal ledig här i Konsums gamla lokaler men jag kollade aldrig upp det just då. Men då jag inte har möjlighet att ha någon verksamhet hemma ringde jag senare upp Christer Karlsson och frågade och det fanns plats för mig. Och det gjorde det, berättar Ina Carlberg och ler.

Medan Lias, åtta månader, ligger och jollrar i vagnen i kontorshotellet fortsätter Ina;

– Här kan man stänga dörren när man behöver men även ha rörelse runt sig. Jag kan konstatera att jag redan trivs här i hotellet. Jag kommer att ha öppet på kvällar och helger, efter bokning såklart, och jag får se det som ett extraknäck till en början. Intresset på förebyggande hälsa är stort och det kommer jag att fokusera på. Just nu bokar man mig via telefon eller Instagram. När jag skaffat mig kundunderlag funderar jag på en bokning via app, avrundar Ina.

Rummet i kontorshotellet, som Ina fick tillgång till i augusti, är smakfullt inrett där massagebänken och tillhörande detaljer redan finns på plats. ”Inas Massage och Hälsa” är redo för nya och befintliga kunder i sitt nya ”hotellrum” från och med idag.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *