Nyheter

Inbrott hos Hemköp – tjuv kröp in genom krossad ruta

Nyheter Polisen fick larm klockan 04.30 om ett inbrott i matvarubutiken Hemköp i Skillingaryd och var på plats tolv minuter senare. Någon hade krossat en liten ruta och tagit sig in i förbutiken där en person bland annat stal en större mängd cigarretter.

Polisen spärrade av delar av butiken för en teknisk undersökning och upprättade en anmälan om stöld genom inbrott.

Emil Kvarnström är butikschef och han berättar att allt gick mycket snabbt: Krossad ruta till butiken och uppbrutna skåp där tobaken förvarades. Det handlade kanske om bara ett par  minuter och sedan var tjuven ute igen.

Polisen välkomnar tips från allmänheten. Antingen genom att ringa 114 14 eller genom polisens hemsida där det går att vara anonym.

Emil Kvarnström berättar att man på övervakningsfilm sett en person i butiken och att denne var mycket maskerad. Det verkar röra sig om en man.

Närboende observerade inbrottet och larmade polis. Trots att man var snabbt på plats hann man inte ifatt. Bilen är troligen en vit WV Sharan:
– Det är det bästa spåret hittills, säger Emil Kvarnström.

Hur mycket tobak tjuven fick med sig är oklart men det lär vara en hel bag.

ARTIKELN UPPDATERAD

Det var i förbutiken som tobak stals, berättar Emil Kvarnström  [1/3]

Här till vänster nederst krossades en ruta och tjuven kröp in  [2/3]

Arbete pågår med att laga rutan och Emil Kvarnström hoppas på tips från allmänheten så att tjuven eller tjuvarna kan gripas.  [3/3]

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *