Nyheter

Inga parkeringar skapar irritation

Nyheter Insändare; "Jag saknar min parkering! Vi hyresgäster betalar och andra använder"

Insändaren är irriterad över att inte kunna parkera på sin betalda P-plats

Det är extremt märkling att på dagarna, som till exempel idag, är det knökfullt med bilar på vår HSB-parkering även på VSBO;s parkering på Ljungberghsgatan 6-8 mellan Artillerigatan och Järnvägsstationen. Folk har även parkerat bakom vårt soprum där inga parkeringsrutor finns.

Från stationen sett är det en handikappplats som är fri, sen är de sex andra parkeringsplatserna tillhörande boende på HSB Venus, de betalar vi för. Hur många parkeringar som tillhör VSBO har jag ingen aning om men rimligtvis sex från andra hållet. Det är även skyltat men det bryr sig inte folk om.

Så när jag hämtade bilen nu på förmiddagen finns inte den parkeringsplats där bilen stod i natt ledig längre, och ingen annan plats heller. Så jag fick helt enkelt parkera på stationsgatan där man bara får stå i två timmar.

Men nu gör jag parkeringsbrickor som jag kommer dela ut till alla i huset som vi kan ha i fönstret på bilarna, sen är det fritt fram för parkeringsvakten att bötlägga.

En boende utan parkering

Taggar

1 reaktion på Inga parkeringar skapar irritation

En annan del av skillingaryd där det parkeras fel är på Fabriksgatan i höjd med Sturegatan (utanför parhusen). Här parkeras det kors och tvärs i vägen, ändå så är det parkeringsförbud där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *