Nyheter

Inga pengar för en andra cirkulationsplats på Storgatan

Nyheter I går berättade vi om att cirkulationsplatsen vid Storgatan-Sturegatan slutredovisats ett år efter att trafiken släppts på. Men hur går det med planerna på den andra rondellen vid Artillerigatan?

– Det finns ingen budget ännu för denna cirkulationsplats. Det rimliga hade varit i samband med byggnation av Mejeriet, men sedan kom investeringsstoppet. Vi var egentligen i startgroparna innan dess, då man gjorde om ritningar för att slippa lösa in närliggande fastigheter, men i dagsläget finns inga pengar för detta, kommenterar Jerry Karlsson (L). 

I oktober 2018 berättade vi att dåvarande tekniska utskott diskuterade rondeller på Storgatan i Skillingaryd, där tanken var att båda cirkulationsplatserna skulle vara klara 2020, läs mer här

Foto från ovan

Taggar

Dela


Läs mer

Storgatan ska få ansiktslyft – men först ledningsarbete
Snart ska Storgatan fräschas upp

8 reaktioner på Inga pengar för en andra cirkulationsplats på Storgatan

Snöröjning får inte direkt tas från överskott det är en driftkostnad och detta är budgeterat, rondeller och parkeringsplatser är en investering (avskrivs på flera år)

När man ser alla bilar så förstår man att det är många i kommunhuset.
Samåkning!
När jag jobbade i Vaggeryd försökte vi åka tillsammans när tiderna passade.
De har väl samma tider?

Pengar finns med det kraftiga överskott i kommunens resultat! Prioritera nu genomfarten i Skillingaryd och fixa samtidigt till parkeringsplatser!
I dag finns det inga lediga parkeringar för besökare till vårdcentralen, hela Ljungberghsgatans södra del står det packat med bilar? Många skulle kunna parkera på Slätten, nyttigt med en morgonpromenad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *