Nyheter

Inga pengar till konstgräsplanen i Vaggeryd

Nyheter Klubbarna som driver planen har ansökt om bidrag för 2018 års underskott

Konstgräsplanen

Det är Hooks IF, Klevshults SK, Skillingaryds IS och Waggeryds IK som sökt 58 000 kronor för att täcka det uppkomna underskottet. Kultur- och fritidsnämnden beslutade att avslå ansökan med hänvisning till de avtal och överenskommelser som finns. Där framgår att Vaggeryds kommun äger konstgräsplanen medan föreningarna har ansvar för drift och ekonomi.

Nämnden uppmuntrar föreningarna och Vaggeryds IP att träffas för att diskutera långsiktiga lösningar för konstgräsplanen och ger förvaltningen i uppdrag att vara behjälpliga i frågan.

Taggar

Dela


5 reaktioner på Inga pengar till konstgräsplanen i Vaggeryd

Götaforsbon, när jag var liten hade vi grusplan i Götafors bakom Bananens hus, möjligtvis lite gräs på korpplanen vid Brolles, men mest grus även där.
Kan ingen förstå att detta är världens chans för WIK och SIS att själva kunna styra sitt öde, inte vara beroende av vilka som just då sitter vid makten i kommunen. Konstgräsplanen, måste naturligtvis skötas enligt de avtal som skrivits, vad trodde de som skrev på?
Finns det ingen kvar som ser stoltheten och friheten i att klara saker själv, utan att blanda in skattebetalarnas medel?

Vi hade gräsplan i Götafors när jag var liten grabb o den var viktig, men det är väl ganska typiskt för den här kommunen att inte satsa på fotbollen. tyvärr har vi kanske de politiker vi förtjänar, eller? Nej, nytt styre skulle säkert ge en vettig satsning på idrotten

Man ska ju inte vara skadeglad, men det blir jag nu. Jag föreslog konstgräsplan i Skillingaryd och den hamnade i Vaggeryd. Och nu har det gått precis som jag trodde…

Ett smidigt sätt är ju att låta respektive förening betala kostnaden efter procentsats de utnyttjat planen .

helt rätt! nu måste man sätta ner foten om avtalet säger så? kan någon bekräfta?
annars får man göra om avtalet så det gynnar både klubbarna och kommunen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *