Nyheter

Inget bidrag till iordningställande av tennisbanorna

Nyheter Skillingaryds Tennisklubb lämnade i maj in en skrivelse till kultur- och fritidsnämnden om bidrag till iordningställande av banorna vid Movalla, likt tidigare år

Arkivfoto

Förra året anslog nämnden 20 000 kronor, inom ramen för budgeten för Movalla idrottsplats, för att se till att banorna var i bra skick inför säsongen. I år blir det inga pengar.

– Vi avslår önskan om bidrag. Vi hjälpte dem i fjol och nu frågade dom inför året, men pengarna räcker tyvärr inte, säger Sverker Bernhardsson (C) ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

Tennisbanorna på Movalla. Arkivbild

Taggar

Dela


10 reaktioner på Inget bidrag till iordningställande av tennisbanorna

Finns ingen vaktmästarstyrka men däremot ideella krafter som rensat och gjort banorna redo för spel. Det hade absolut funnits behov av ett bidrag från kommunen.

När ideella krafter kan göra det lika bra? Kanske se det som träning att göra nåt tillsamman med andra OCH för andra med, man brukar känna sig nöjd då! OM det är jobbigt att hjälpa klubben och sköta sin anläggning så kanske man får höja priset och köpa in tjänsten helt enkelt?

Lars seger om du nu var på studiebesök på movalla så kanske du såg att hela anläggningen håller på att falla sönder.men du kanske missade det? Eller så ville du inte se.

Nu är du ju en av de anonyma som häver ur dig saker som inte är riktigt sant tyvärr. Nej, jag såg ingenting som visade att hela Movalla trillar isär! Däremot såg vi att några duschutrymmen var dåliga och som vi beviljat skattepengar till så att SIS kan bedriva sin fina ungdomsverksamhet på ett bra sätt även i framtiden. Att inte våra anläggningar är i toppskick beror till stor del på obefintligt underhåll under de senaste 25 åren som nu kommit ikapp verklighet en kan man säga.

Det är väl en väldigt liten summa som kan ge många positiva effekter.
Tänk om man kunde få igång tennisträning för både unga och gamla…..vilken friskvård!

Då är det bara att knalla ner till Movalla och titta för tennisbanorna är klara när jag var där på studiebesök för en 14 dagar sen. Tillsammans med vaktmästarstyrkan och idieela krafter funkar det även i Skryd.

Ja, precis som i det övriga föreningslivet i vår kommun! En del verkar tro att kommunen ska sköta allt och då blir det inte så mycket om du undrar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *