Nyheter

Inredningsbutik lägger ner

Nyheter På sociala medier kunde följare till "Jennys Inredning" igår läsa att butiken upphör i Vaggeryd.

Arkivfoto från april 2016

I inlägget går att läsa att Jenny tagit beslutet att avveckla butiken då kärleken och hälsan är det viktigaste i livet och nya möjligheter och utmaningar väntar.

Butikens utförsäljning började redan idag, måndag, på Viktoriagatan i Vaggeryd.

– Mycket tråkigt att butiker lägger ner. Vi har startat ett projekt, tillsammans med handeln, för att utreda ”handla på hemmaplan”. Det finns en anledning till varför man vill flytta till landsbygden istället för att bo i Jönköping eller Värnamo och vad är det man förväntar sig att kunna handla på hemmaplan? Projektet vi kommer att jobba med handlar bland annat att vi har närhet till handeln, lätt och smidigt att springa in och handla, jämfört med till exempel Jönköping där det tar en och halv timma för ett ärende. Det är kanske inte enbart en kategori som ska ändra sig utan det handlar om flera. Vi uppmuntrar alla att handla på hemmaplan, så inte ”butiksdöden” fortsätter, även om en eventuell lågkonjunktur förändrar vårt köpbeteende, säger Patrik Kinnbom, näringslivschef i Vaggeryds kommun.

Fotnot; Under de senaste 15 månader har butiker som Coop, Koola kidz, Audio Video, Selma lagts ner i Vaggeryds centrum.

Taggar

5 reaktioner på Inredningsbutik lägger ner

Nej, ska vi mista ytterligare en affär och denna fantastiska och trevliga Jenny? Alltid så glad och tillmötesgående.
Nu måste vi som bor i vår kommun verkligen vara mer köptrogna till de affärer som är kvar och till de som ev kommer.

Jättetråkigt när butik efter butik läggs ner. Hur kommer det sig att så många lägger ner på så kort tid? Hyrorna för höga? Samma hyresvärd för samtliga butiker? Vi invånare får också rannsaka oss själva och handla mer hemma..

Verkar som alla vi bara vill ha en affär i Vaggeryd (Ica) jag tycker det är en tråkig utveckling varför inte flytta ut all paketutlämning o tips o toto å varför inte oså systemet utlämningsställe så att vi får ett levande centrum. Med vänlig hälsning, en som hoppas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *