Nyheter

Invånarna i Vaggeryds kommun får tillbaka nästan 5 miljoner kronor

Nyheter I höst kommer Länsförsäkringar Jönköpings kunder i Vaggeryds kommun få dela på 4,9 miljoner kronor i återbäring. Det är den högsta summan som bolaget någonsin gett tillbaka till kunderna.

– Det är oerhört glädjande för mig som vd att vi får ge tillbaka den här rekordsumman till våra kunder, säger Magnus Olsson som är vd på Länsförsäkringar Jönköping.

2020 var ett så pass bra år för Länsförsäkringar Jönköping att bolaget nu ger tillbaka 125 miljoner kronor i återbäring till kunderna i länet. Kunderna i Vaggeryds kommun kommer få dela på totalt 4,9 miljoner kronor.

– Som vd för ett kundägt bolag så är det extra glädjande att vi ger tillbaka den här rekordsumman till kunderna i vårt län, säger Magnus Olsson.

Skadekostnaderna minskade under 2020, till en viss del som en konsekvens av coronapandemin. Det fina skaderesultatet i kombination med ett i övrigt lyckats affärsår ligger till grund för den historiskt höga återbäringen.

– Vi är givetvis stolta över det fina resultatet och att vi ser att skadorna minskat överlag i länet, men än är vi inte nöjda utan vi kommer även fortsättningsvis jobba aktivt med att få ett så tryggt och skadefritt län som möjligt, säger Magnus Olsson.

Återbäringen når kunderna under hösten och summan baseras på hur mycket man betalat in i försäkringspremier under 2020.

Källa: Pressmeddelande från Länsförsäkringar Jönköping

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *