Nyheter

Invigning av nya Andrummet

Nyheter Under lördagen den 29 januari öppnade Andrummet i nya lokaler på Ringvägen i Vaggeryd. Här finns mycket kompetens under samma tak: massage, ansiktsbehandlingar, pedikyr, coachning, träning, yoga och mycket annat.

Systrarna Maria och Louise Backlund, som tidigare drev sina verksamheter i samma hus som bilprovningen i Vaggeryd, har nu flyttat sin verksamhet till större lokaler. Deras dröm att kunna öppna ett större hälsohus tillsammans med fler terapeuter har äntligen slagit in. Maria som är massör kommer även att ha yogaklasser på Andrummet och Louise som också jobbar som massör kommer att ha träningsgrupper. På Andrummet hittar man nu två terapeuter till på övre plan: Mikael Grahn som är certifierad coach och Eliane Svensson som är certifierad hudterapeut.

– Alla som arbetar på Andrummet är sin egen och styr sin egen verksamhet, men vi samarbetar och hjälps åt som om vi vore ett och samma, berättar Maria. 

Mikael Grahn är uppväxt i Vaggeryd, men har bott i Göteborg i många år. Han är coach och vill hjälpa människor med förändringar av olika slag. Det handlar mycket om att förverkliga sig själv. Privata coachningar kan handla om enskilda samtal, men även par-, grupp-  och familjecoachning. Han har också coachning för ledare och organisationer där det kan behövas råd och vägledning. Initialt kommer han att vara här i huset två till tre dagar i veckan.

Eliane Svensson bor i Vaggeryd och kommer på Andrummet att jobba med olika ansiktsbehandlingar, pedikyr och vaxning. 

På Andrummets nedre plan kommer flera olika verksamheter vara igång redan i mitten av februari. Här möter ni, förutom Maria och Louise, Camilla Wahlstedt som håller klasser i  bland annat flyyoga och gongbad, Rebecka Abrahamsson som håller i kvinnocirklar och Sophie Medium som kommer att hålla i gruppseanser, privata sittningar och medial cirkel.

– Vi tycker att vi har hittat en fantastisk blandning av både terapeuter, behandlingar, träning och event och tror att det finns något för alla, berättar systrarna Backlund. Vi vill att Andrummet ska vara en plats där man kan tanka energi, skapa möjlighet till en bättre inre och yttre hälsa och ett ökat välmående på alla plan, säger Maria Backlund.

Mikael Grahn, Rebecka Abrahamsson, Maria Backlund, Lollo Backlund och Camilla Wahlstedt. Saknas på bilden gör Eliane Svensson och Sophie Medium.  [1/6]

  [2/6]

  [3/6]

  [4/6]

  [5/6]

  [6/6]

Taggar

Dela


2 reaktioner på Invigning av nya Andrummet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *