Nyheter

Ivan är årets unge företagare

Nyheter Ivan Martic som är uppvuxen i Vaggeryd har utsetts till årets unge företagare i länet.

Ivan Martic. Pressbild

Det var vid en gala med EY Entrepreneur Of The Year – alltså årets entreprenör som numera Jönköpingsföretagaren Ivan Martic fick utmärkelsen. En del i utmärkelsen är att han får träffa Sveriges Konung.

– Att få detta pris känns helt overkligt. Det är svårt att sätta ord på den enorma tacksamhet och glädje som jag känner just nu, noterar Ivan.

– Att komma från ett litet samhälle som Vaggeryd har haft en stor inverkan på min resa. Det var där jag fick en trygg uppväxt och fick möjligheten att börja arbeta på ICA Supermarket. Jag minns fortfarande den dagen jag träffade Jonas Hugosson, som blev en viktig person i mitt liv. Han trodde på mig från dag ett och har varit en ovärderlig support under hela min entreprenörsresa. Hans förtroende och stöd har gett mig modet att våga satsa och följa mina drömmar. Jag är evigt tacksam för den chansen och den tillit han visade mig. Än idag så hjälper Jonas mig med vissa jobb runt om i Sverige,

Han fortsätter att berätta:
– Det har varit en lång och krokig väg hit. En uppväxt präglad av utmaningar och motgångar har format mig till den person jag är idag. Att vara entreprenör är definitivt ingen dans på rosor, och jag har mött många hinder och tvivel längs vägen. Men jag har alltid haft en inre drivkraft och en passion för att förverkliga mina idéer.
– Jag vill tacka alla som har stöttat mig under denna resa. Min familj och vänner som har funnits där i med- och motgång, och som har trott på mig när jag själv har tvivlat. Jag vill även tacka min fantastiska team och mina samarbetspartners som har vågat satsa på min vision och arbetat tillsammans med mig för att nå våra gemensamma mål.
– Detta pris är bara början på resan. Vi har många spännande planer och nya utmaningar framför oss. Nu är det dags att ta oss till nästa nivå och fortsätta växa och utveckla IM Vision.
– Jag är otroligt taggad inför framtiden och ser fram emot att ta oss an nya utmaningar.
– Låt oss nu ge järnet och fortsätta göra våra drömmar till verklighet.

Taggar

Dela


6 reaktioner på Ivan är årets unge företagare

Grattis till ett välförtjänt pris! Har varit roligt att följa dig från början och ska bli roligt att följa fortsättningsvis också. Du är en fantastisk förebild för våra unga💖

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *