Nyheter

Jättestöld från långtradare

Nyheter En långtradare som var parkerad vid rastplatsen utanför Götaströms Värdshus i Skillingaryd utsattes i natt för en kapellskärning.

 

Vid stölden som följde stals 50 tv-apparater av märket Panasonic. Polisen fick in anmälan strax efter 10 i dag på förmiddagen. En lastbilsförare från ett tyskt transportföretag hade parkerat sitt fordon på platsen i går kväll. Föraren har uppgett för polisen att han somnade vid 22-tiden i går kväll.

Tiden för brottet är utifrån detta satt till någon gång under natten. Polisen har ännu inte fått in någon detaljerad information från transportföretaget om de stulna tv-apparaterna. Inte mer än att det rör sig om så kallade platt-tv.

Storlekar och eventuellt värde på det stulna är information som polisen utgår från att transportfirman ska sända till polisen inom kort. Eftersom det är ett stort antal tv-apparater så kan man utgå från att det ska ha behövts en annan lastbil för att transportera bort stöldgodset. Trots det har polisen inga tips eller spår efter förövaren .

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *