Nyheter

Jhone tar över smörgåsbutik

Nyheter I onsdags låste Ted Engdahl dörren till sin smörgåsbutik på Storgatan i Skillingaryd. Inom någon vecka låser Jhone Youssef upp igen.

Jhone framför smörgåsbutiken som nu har tagits över. Foto: David Alin

Senast från den första februari, men det kan öppnas tidigare…

– Ja, kanske i mitten av januari. Men nu är det officiellt att jag har tagit över Teds Smörgåsbutik. Min kusin som i dag jobbar i Göteborg kommer att vara ansvarig för restaurangen. Vi kommer att erbjuda frukostbuffé, mackor, dagens lunch med pasta och hemmagjorda hamburgare, säger Jhone Youssef när vi träffar honom vid matstället rakt över vägen…

Jhone är ett välkänt ansikte i Skillingaryd. För tolv år sedan blev han delägare i Akropolis, för sex år sedan tog han över Skillingaryds Pizzeria och för något år sedan även Saturnuskällaren.

– Det är fina lokaler och bra ytor, det är egentligen bara att flytta in. Alkoholtillståndet är sökt, så det kommer att bli öppet någon kväll också. Det vi inte vet än är vad restaurangen ska heta. Det får vi fundera på över nyårshelgen och återkomma till, säger Jhone med ett stort leende.

Fastigheten ägs fortfarande av kommunen.

Taggar

24 reaktioner på Jhone tar över smörgåsbutik

Hoppas det blir ett mer spännande utbud av vegetarisk mat. (inte göra som Spis, att alltid ha samma utbud av veg, vecka efter vecka) För övrigt var Teds mat god, kommer sakna många rätter. Men vi får väl hålla koll på veckans matsedel på skillingaryds.nu 😉

Grattis!

Många av er har synpunkter på att behålla namnet Teds. Om det nu inte kom tillräckligt med gäster tidigare så verksamheten fick läggas ner. Tror ni det kommer att ändras?

Nej ändra både namn och koncept och hoppas de stödjer mer än Teds. Kanske amerikanskt tema eller varför inte etnisk mat?

Nu var det inte så att det gick dåligt för Teds det var av helt privata saker som det såldes 🤔 Tänk innan ni pratar!

Byt namn! Gör den amerikansk och inspirera den av Suzies kafé så kommer raggarna att vallfärda till hålan så det händer något här. Det hade varit kul!

Har älskat Teds mat så det vore fint med liknande även med ny kock men ni fixar det säkert bra. Mackor och husmanskost står högst på min önskelista. Lycka till.

Varför lägga sig i ett namnbyte Linus. Vill man äta på stället gör man väl det vilket namn stället än har. Spis har fantastisk mat och det är ständigt fullt med folk. Inte är folk förvirrade där..
Nytänk skadar ingen snarare tvärtom om. 🌟🌟

Jag måste göra en ytterligare kommentar om namnbyte. Ta Spis i Vaggeryd, hur många namn har inte den restaurangen haft. Inte ens jag vet, tror ingen annan heller kan räkna upp alla namnen. För att inte prata om Esso, Statoil och Cirkle K. Swedbank är ett annat exempel på flera namnbyten. Inte blir det bättre med namnbyten. Förvirrar bara kunderna

Grattis! Det är klart du ska byta namn. Nytt och fräscht! Ser fram emot riktigt god mat och trevligt bemötande!

Kul att det fortsätter och håller med Linus om namnet. Se nu till att det blir husmanskost också, anställ gärna Ted 🙂

Jag grattar också. Men sluta att fundera på namnbyte. Teds är etablerat, kort och koncist. Finns ingen anledning att byta namn. Blir bara krångel och kostnader

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *