Nyheter

Jörgen fick flest kryss

Nyheter Nu när personkryssen är klara till fullmäktige knep Jörgen Johansson förstaplatsen inom (C). Han är ny när det gäller politik och det är en fördel enligt nya toppnamnet.

Arkivfoto; Jörgen Johansson (C) fick flest kryss

125 personer kryssade för Jörgen Johansson (C) till sin kandidat och det gör att han, tillsammans med Anna-Maria Toftgård, även hon ny, toppar C-listan i det kommunala valet. Jörgen började engagera sig politiskt för 2,5 år sedan och toppar nu alltså kommunlistan med flest kryss.

– Jag är nöjd och väldigt tacksam. I och med det här tror jag det blir en bra position där jag kan påverka. Vad det blir är för tidigt att säga i nuläget, kommunala läget är som på riks, det pratas men ingenting är klart ännu, säger Jörgen när vi träffar han i hans butik på Storgatan i Skillingaryd.

– Väldigt många som har kommit fram till mig och sagt att de kryssat mig, det känns väldigt hedrande. Vi i (C) har fem mandat i fullmäktige, så där blir nog en plats för mig. Jag tror att det är bra att jag inte varit aktiv tidigare och jag kan skylla på att jag inte varit inblandad i andras tidigare beslut, avslutar Jörgen.

Topp fem mest kryssade i (C); 125 Jörgen Johansson (ny på listan), 103 Anna-Maria Toftgård (ny på listan), 91 Pelle Philip, 78 Ulf Abrahamsson, 49 Ida Philip.

Taggar

Dela


2 reaktioner på Jörgen fick flest kryss

Missvisande rubrik, Jörgen fick flest kryss i C och kommer på 4:e plats. Fler röster har
Gert Jonsson, M 185 st
Atacha Adinda, L 176 st
Lennart Charlie Karlsson, EMP 143 st

Grattis allihop!

Grattis Jörgen. Om femklövern ska fortsätta att regera så hoppas jag att centern förhandlar fram en tung ordförande post till dej – varför inte i VSBO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *