Nyheter

Katarinas klinik är till salu

Nyheter Katarina Svensson som driver Skillingaryd Smådjurspraktik har sin klinik ute till försäljning. – Jag slutar inte jobba. Det handlar om framtida planering, berättar veterinären.

Katarina Svensson driver smådjursklinik i Skillingaryd

På mäklarsidan anges Katarinas klinik som ”ett välskött småföretag med stor utvecklingspotential där antal arbetstimmar och vilka åtagande man utför kan förändras, allt beroende på en ny ägares ambitioner, kunskapsnivå och vilja. I dag är praktiken öppen måndag, onsdag och fredag. Vanligt förekommande arbete är framför allt profylaktisk vård, mindre kirurgiska ingrepp samt tandvård på hundar och katten men även andra smådjur. Skillingaryds Smådjurspraktik säljs som en inkråmsaffär i trevliga, fräscha och ändamålsenliga lokaler i ett centralt läge”. 

Vi gick in till Katarina Svensson på Storgatan i Skillingaryd och fick en pratstund med henne emellan uppdragen av de fyrbenta kunderna. 

– Jag är 64 år och det tar en stund att lämna över, kanske ett år. Det kan gå snabbare eller ta längre tid, det får vi se. Det gäller bara kliniken. Jag slutar inte jobba men jag vill inte driva. Det handlar om framtida planering helt enkelt. 

– Hela veterinärbranschen är lite lugnare sedan ett år tillbaka. Helt klart påverkar ekonomin vår bransch. Husdjursägarna är mer kostnadsmedvetna än tidigare. Jag startade klinik i kvarteret norröver 2005 och sedan fem år har jag varit här på Storgatan. Känsligt att säga när det är dags att sluta jobba men jag tänker så här, att det är roligare att sälja när det går bra. Försäljningen omfattar kundregister men även klinisk utrustning och övriga inventarier, summerar veterinären Katarina. 

Taggar

Dela


9 reaktioner på Katarinas klinik är till salu

Ja du Katarina du har alltid varit lätt och smidig när det gäller djur. Jag förstår dig men vi får aldrig en sådan vänlig och hjälpsam person som du är, men vi får forma personen och säga att så gjorde alltid Katarina så vill du va kvar gör som hon.
Med många hälsningar Ingemar och Annelie Vaggeryd

Älskade tjej vad ska vi ta vägen med våra ålskade små djur? Du är allt för oss och Mathilda. Men förstår dig till fullo. Önskar dig all lycka ❤️

Å nej bästa veterinären i vått och torrt. Säker, klurig och kan människans bästa vän utan och innantill. Hoppas den du säljer till verkligen är lika lyhörd och duktig som du är, för vi kommer sakna din kunskap. Alla stjärnor till dig.

Katarina;
Du är en fantastisk veterinär, vi kommer att sakna dej. Cato, Jax och Zacco. Med hussarna Kjell och Anton och matte Marie.

Katarina du är en fantastisk veterinär och människa.
Känner stor tacksamhet till dig och att vi får ha dig som veterinär.

Med vänlig hälsning

Katarina:
Du har varit en klippa för oss fyrfotingar.
Trots att jag har sprattlat, krånglat, pipit, försökt rymma,
Ja, nästan klättrat på väggarna när du klippt mina klor, så är du bäst i världen, Katarina!

”Voff!” från Billie Holiday

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *