Nyheter

(KD) uppmärksammade Mötesplatsen

Nyheter Under dagarna två fick mötesplatserna i kommunen mottaga en härlig alla hjärtans dag bukett för det fantastiska arbetet som görs.

- Ni gör ett fantastiskt arbete, säger Onny och lämnar över buketten  [1/6]

Alice och Anne fick en härlig alla hjärtansdag bukett av Onny  [2/6]

I Vaggeryd lämnade Ann över bukett till Jakob  [3/6]

Alice och Anne blev glada för uppskattningen  [4/6]

Ove, Alice, Anne och Onny  [5/6]

Idag bjuds det på ostkaka till kaffe på Mötesplatsen i Skillingaryd  [6/6]

En härlig vårbukett och en kort med tänkvärda ord om uppskattningen som ges. Det fick mötesplatserna i Vaggeryd och Skillingaryd mottaga från (KD) representanter.

– Vi vill uppmärksamma någon varje år som gör ett fantastisk arbete och Mötesplatsen är verkligen värda en bukett. Vi är mycket imponerade av er verksamhet, säger Onny Rydén när han lämnar över härliga vårbuketten till Anne och Alice på Mötesplatsen i Skillingaryd.

– Mötesplatserna, tillsammans med kyrkans arbete, har vi haft totalt 2 700 besök under förra året. Vi är glada för uppskattningen vi får. Förutom vi anställda så har Mötesplatsen upp mot 40-tal aktiva volontärer som hjälper oss, säger Alice Åström.

Igår lämnade Anna Vingrahn (KD) över vårbuketten till Mötesplatsen i Vaggeryd. Där tackade Jakob Fhager Bjärkhed för uppskattningen.

– Mötesplatsen har hjälpt mig mycket, säger Ove som strax ska dricka kaffe och äta ostkaka tillsammans med de andra besökarna i Skillingaryd under alla hjärtansdagen.

 

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *