Nyheter

Kenneth bygger idénätverk

Nyheter Har du en idé du vill förverkliga? Nu finns chansen att, över en kopp kaffe, förverkliga drömmen om eget företagande.

Kenneth Karlsson välkomnar in till Ritz i Vaggeryd och Jonssons konditori i Skillingaryd

1000 idéer kläcks varje år i regionen och av dessa blir det ungefär 300 nya företag i regionen. Nu har beslut tagits av regionen om att bli den bästa tillväxtregionen i landet. Science Park med Kenneth Karlsson i kommunspetsen som affärsutvecklare stöttar den gamla, nya och genuina ”Gnosjöandan” och prövar nytt sätt för att bolla nya idéer med kommuninvånarna.

– Vi träffas över en fika i odramatisk miljö där en idé kanske kommer att förverkligas eller man kanske vill utöka sitt nätverk? Möjligen är man pensionär och vill prova något nytt? Vi öppnar upp för alla idéer och förslag på kommunens caféer i veckan, och istället för att ringa och boka tid, kan man ”bara” kika in och träffa oss på ett enkelt sätt, säger Kenneth Karlsson på Science park i Vaggeryd.

– Roligt arbete jag har när man lyckas vägleda invånare till sitt drömmål, avslutar Kenneth.

Senare i augusti öppnar Kenneth upp Folkets hus i Vaggeryd där en starta eget kurs körs för de som fyllt 55 år och Företagsskolan i Klevshult startar upp en månad senare.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *