Nyheter

Kenth replikerar Lennart

Nyheter Kenth Williamsson replikerar Lennart Karlsson i Empartiet.

Kenth Williamsson. Arkivbild

Nej, neddragningarna för nattpersonalen är inte historia – de gäller här och nu och därför kommer kommunal att lämna över en protestlista på kommunfullmäktige i morgon.

Denna situation har uppstått på grund av Femklöverns besparingskrav på 2,4 miljoner kronor inom socialnämnden. Bara (S) med stöd från (V) var emot detta förslag. Därför tycker jag att det vore klädsamt mot de anställda som samlat in namn mot neddragningen att de får veta varför ni valde att inte gå emot neddragningarna när beslutet togs i juni…

Nu går vi vidare och vi kommer även fortsättningsvis vara emot besparingskravet på 2.4 miljoner kronor som gäller mer än bara nattpatrullen. Det gäller även borttagande av den så kallade lunchserveringen för utsatta grupper på Jupiter för att nämna ett ytterligare exempel.

Kenth Williamsson Oppositionsråd (S)

Taggar

Dela


3 reaktioner på Kenth replikerar Lennart

Partiets ledamöter hoppade av sitt gamla parti Vänsterpartiet under mandatperioden (som röstade mot neddragningarna) men valde ändå att sitta kvar i kommunfullmäktige men även i nämnder och styrelser. Sedan startade de Empartiet. Därefter valde de att inte rösta emot besparingarna.

I Juni 2018 satt mig veterligen inte
Empartiet i kommunfullmäktige. De blev väl invalda i september 2018??? Eller??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *