Nyheter

Kerstin är Årets Skillingarydsbo

Nyheter I kväll utdelades priset Årets Skillingarydsbo 2016.

Kerstin Hasselberg  vann omröstningen både bland läsarna på Skillingaryd Nu och vid årsmötet med Skillingaryds Intresseförening. Det var knappt i båda fallen men det blev ett litet avstånd ned till tvåan.

Det fanns fem kandidaterna att rösta på och intresset var stort.

Priset delades ut av Per Bunnstad på Skillingaryd Nu inför en fullsatt teatersalong i Skillingehus. Här väntade alla på att Babben Larsson skulle äntra scenen men i stället kom Per upp och han hade med sig Kerstin som inte ont anande snart skulle få ett pris.

Per började med att berätta att det gick ett ”rykte” om att en 100-åring köpt biljett till föreställningen och att Kerstin skulle assistera vid blomsterutdelningen till denna jubilar. Någon 100-åring fanns inte så då gällde det att ge blommorna till någon annan… Plötsligt tog Per också fram det ständigt vandrande priset Årets Skillingarydsbo. Först då förstod Kerstin lite chockartat att hon skulle få priset.

Motiveringen till Kerstin som författats av en läsare på Skillingaryd Nu: Hon leder och driver på ett utmärkt sätt Skillingaryds Teaterförening. Den har vuxit och utvecklats stort till nöje för alla kommunbor och närliggande kommuner.

Det blev hjärtliga applåder till Kerstin och det är bara att instämma: Alltså stort grattis!

 

 

Kerstin Hasselberg förärades ett fint pris.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *