Nyheter

Kerstin firar 20 år som butiksägare

Nyheter Beklädnadsaffären i Skillingaryd har anor från 1928 och i år är det 20 år sedan Kerstin Pierrou tog över butiken efter Bo och Gerd Sandberg.

1 mars 2003 tog Kerstin Pierrou över Beklädnadsaffären av Bo och Gerd Sandberg. 8 mars, på internationella kvinnodagen, 2003 öppnades butiken i ny regi. 

– Det är inte klokt vad tiden går, säger Kerstin när vi besöker henne i butiken. 

Flertalet av kunderna, under besöket i butiken, bor inte i Skillingaryd. 

– Nej, vi bor i Åsenhöga, kommenterar Lena och Doris som fortsätter: ”Vi brukar åka hit och handla. Det är en mycket bra affär och bästa servicen. Skillingaryd är trevligt tycker vi”. 

Kerstin Pierrou berättar: 

– Tycker nog att Beklädnadsaffären håller måttet och vi har kunder från hela länet, speciellt de större orterna som Jönköping och framför allt Värnamo. Kunderna säger oftast att det inte finns några småbutiker, med bra och personlig service, inne i stan utan mestadels kedjor. Jag upplever att Beklädnadsaffären vinner på att man har god och personlig service med bra leverantörer, där jag kan beställa till kunder. Kunden blir sedd på ett helt annat vis än vad man gör i en stor affärskedja. Näthandeln har inte påverkat mig något nämnvärt. Jag har en stabil kundkrets, berättar Kerstin. 

På onsdag firar Kerstin 20 år som butiksägare med tårta, kaffe och bra erbjudande. 

– Kan inte förstå att det har gått 20 år redan. Bo och Gerd gav mig bästa övergången och hjälpte mig in i verksamheten, stöttade mig och hjälpte till på alla sätt. Så tacksam. Jag är ensam i butiken numera, hade en anställd på halvtid, sedan kom pandemin… men jag har Ann som jag kan ringa in när jag behöver. Det känns bra. Hur jag ska summera de här 20 åren? Oj…, det blir svårt, men det första jag tänker på är att jag lärt känna så otroligt många härliga människor. 

Kerstin ser till att Lena Johansson från Ekhult och Doris Johansson från Öd, får bästa servicen med klädval inför födelsedagsfest

Taggar

Dela


Läs mer

Kerstin öppnar upp för egentid i butiken
Firar 90-åringen med tårta
Jubileum hos Beklädnadsaffären

2 reaktioner på Kerstin firar 20 år som butiksägare

Heja Kerstin!

Har varit på fest i dag (klädd från din butik)
Hoppas du håller på länge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *