Nyheter

Kick-off och modevisning på golfklubben

Nyheter Nu våras det för golfarna och då pratas det klubbor och svingar men kläderna är också viktiga

Anna Nordström och Sussi Remnemark  [1/12]

  [2/12]

  [3/12]

  [4/12]

  [5/12]

  [6/12]

  [7/12]

  [8/12]

  [9/12]

  [10/12]

  [11/12]

  [12/12]

Det är en tradition sedan ett antal år att man inleder golfsäsongen för damerna i Hooks golfklubb med en upptakt som kombineras med en modevisning. Modevisningen görs i samverkan med damgolfarna från Götaström.

– Det är mitt andra år som ansvarig, säger Sussi Remnemark som jobbar i golfshopen och menar är det är en speciell stämning när 100 tjejer/damer sammas för att planera sin golfsäsong.

– Utöver prat om golfsäsongen får de tips om kläderna för året, berättar Sussi som tillägger att kläder och skor är hennes gebit. Gäller det klubbor och skor finns det andra i shopen som är experter.

Till modevisningen hade de anlitat sju personer att mannekänga, fyra damer och tre herrar. De som besteg catwalken var Marika Sandgren, Barbro Edberg, Gerd Franzén, Linn Hallberg, Zebbe Karlsson, Henrik Willhammar och Lars-Olof Pettersson. De presenterade nyheter från Abacus, Daily, Peak, J.Lindeberg, Under Armour, Rönnisch och Galvin Green. Konferencier under kvällen var Anna Nordström som på bästa sätt beskrev klädernas utseende och funktionalitet.

Det var en synnerligen nöjd skara som tillbringade kvällen i golfrestaurangen på Hooks herrgård där de njöt av mat och dryck, modevisning och tillfälle att lätta på plånboken när shopen hade specialpriser kvällen till ära.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *