Nyheter

Klart för midsommarfest på Bäckalyckan

Nyheter Klockan 17.30 restes midsommarstången på IOGT/NTO:s Bäckalyckan i Vaggeryd. Därmed är alla förberedelser gjorda inför årets midsommarfest.

Arrangörerna har en hel del att leva upp till. Fjolårsfesten på midsommarafton räknas som en av de allra mest lyckade sedan starten 1970.  Då ställde inte vädret till med några problem, tvärtom. Fram på eftermiddagen skingrades de hotfulla molnen och det blev så hett i solgasset, cirka 30 grader,  att många sökte sig mot skuggan. Saften blev den mest efterfrågade drycken och tog slut så att arrangörerna fick skynda in till tätorten för att köpa mer saft.
Alla parkeringsutrymmen fylldes av 500 bilar. Lyckligtvis valde 200 festbesökare att ta cykeln till Bäckalyckan.
Nu kan arrangörerna bara hoppas att vädrets makter lämnar sitt bidrag till en lyckad midsommarfest även i år. Funktionärsstaben som omfattar cirka 50 personer och leds av Roland Emanuelsson har inte sparat någon möda i förberedelsearbetet. Men vädret kan man inte gör så mycket åt.

I eftermiddags avslutades förberedelserna med att midsommarstången smyckades, restes och som sig bör provdansades med Små grodorna och Raketen.

  [1/7]

  [2/7]

  [3/7]

  [4/7]

  [5/7]

  [6/7]

  [7/7]

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *