Nyheter

Klottrare har drabbat byggnader i Vaggeryd

Nyheter Det är ett flertal byggnader, främst industrier, som utsatts för sprayattacker

  [1/11]

  [2/11]

  [3/11]

  [4/11]

  [5/11]

  [6/11]

  [7/11]

  [8/11]

  [9/11]

  [10/11]

  [11/11]

Natten till tisdagen slog de till, beväpnade med sprayburkar med diverse kulörer vandrade de från byggnad till byggnad och talade om att de varit på plats. Det är liknande mönster överallt och taggar som återkommer.

– Man bli både arg och ledsen, säger Emma Nord på Vaggeryds Svarv. Hon är arg på förövarna, som hon tror är yngre förmågor, men också på bemötandet från polisen.

– Vi talade om att vi samlat bevis, berättar Emma, bevis i form av färgburkar som låg slängda i diket utanför fabriken. Hon fick besked att polisen att de inte kunde besöka brottsplatsen på grund av resursbrist. Emma Nord menar att det skadar förtroendet för ordningsmakten. Senare har polisen fått del av materialet som en del i den polisanmälan som har gjorts.

– Jag hoppas att föräldrarna tar sitt ansvar och funderar över barnens förehavanden, fortsätter Emma Nord och säger att sprayandes borde sätta spår i form av färgrester eller lukt som sätter sig i kläderna.

De har fått in ett antal tips på personer som misstänks för det hela och det är vidarebefordrat till polisen.

– Vi hoppas att det hela får en upplösning, säger Emma men konstaterar att de blir företaget som får stå för kostnaderna eftersom klotter inte täcks av försäkringen.

Utöver Vaggeryd svarv är det ett flertal andra som drabbats som till exempel Styrkonstruktion, stationen i Vaggeryd, perrongerna, V G D fastigheter och Vsbo.

Taggar

Dela


2 reaktioner på Klottrare har drabbat byggnader i Vaggeryd

Den där JuFz-taggen har jag sett själv med egna ögon i såväl Göteborg som Stockholm, Värnamo och Jönköping!

Den loggan kräver en hel del träning ! Den är säkert skriven i skolböcker och på papper i deras rum. Så om föräldrarna någon gång kunde gå in i deras rum så skulle dom säkert känna igen loggan…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *