Nyheter

Kommunen om missnöjet i Vaggeryds sporthall

Nyheter Med anledning av det missnöje som framförts från föreningar kommenterar kultur- och fritidschefen Göran Svensson frågan

När vi kontaktade kultur- och fritidsförvaltningen och berättade om mötet med boxningsklubben och atletklubben i Vaggeryd, blev Göran Svensson förvånad.

– De här uppgifterna är helt nya för mig, säger Göran Svensson och fortsätter med att han är förvånad eftersom han inte har hört något om klagomålen.

– Det är tråkigt att det har tagit vägen via media istället för att få en kontakt direkt.

Föreningarna har framfört sina synpunkter och önskemål till ansvarig på sporthallen utan respons, enligt dem. Kommentar?

– Jag kan egentligen inte kommentera det närmare, säger Göran Svensson och menar att hans uppgift nu är att kontakta personal på sporthallen för att få deras bild av läget.

– När jag fått höra deras version om det missnöje som vädrats kan jag gå vidare för att hitta vägar till en lösning, kommenterar Göran Svensson vidare. Det är väl rimligt att tänka sig att vi kallar till en träff med föreningarna för att få ta del av synpunkterna i direkt dialog.

– När det gäller problemen med fukt och läckor är vi medvetna om problemet, säger Göran Svensson men slår ut med armarna när en eventuell renovering av sport- och simhallen i Vaggeryd kan komma till stånd.

Vad händer nu?

– Nu kontaktar jag sporthallen i Vaggeryd för att diskutera frågan och därefter beslutar vi om hur vi går vidare är Göran Svenssons svar.

Han vill inte uttala sig på något sätt som kan öka låsningarna utan vill ha en öppen och rak dialog med föreningarna för att lösa eventuella problem så att de kan gå vidare i samförstånd.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *