Nyheter

Körde in i trädgård: 60-åring misstänks för vårdslöshet

Nyheter Vid rondellen i norra delen av Skillingaryd körde en bilist in i en trädgård och larmet till SOS kom klockan 15.09. Texten är uppdaterad

– Räddningstjänsten är på plats, ambulans är på väg. Skadeläget är oklart just nu. En personbil har kolliderat med en lyktstolpe och staket. Vad vi vet är det en person som är drabbad, berättar ledningscentralen vid SOS Alarm. 

Text uppdaterad kl 18.18: Föraren av bilen, en man i 60-årsåldern, misstänks för vårdslöshet i trafik. Mannens körkort omhändertogs. Polisen kan omhänderta körkort vilket inte är ett beslut om att återkallande av körkort. Trafikverket kommer att meddelas om omhändertagandet och de beslutar om mannens körkort ska återkallas eller inte.

Foto: Per Bunnstad

Foto Per Bunnstad  [1/7]

Foto Per Bunnstad  [2/7]

  [3/7]

  [4/7]

  [5/7]

  [6/7]

  [7/7]

Taggar

Dela


8 reaktioner på Körde in i trädgård: 60-åring misstänks för vårdslöshet

Klart dumt att ge sig på en lastbil – den flyttar man inte så lätt. Att sedan rondellkörning i Skillingaryd har en hel del i övrigt att önska, som det där med att blinka när man lämnar som det är regel på.

Folk tror det är högerregel som gäller i rondeller. Vet inte hur många gånger bilar från höger kört rakt ut framför när man redan är inne i rondellen och man tvingas tvärnita.

Så länge man inte vet orsaken till olyckan kanske man kan tänka på att man kan vara näst på tur! Fel på bilen, sjukdom, annat fordon inblandat(smitning), ja det finns nog många saker som kan vara orsak!

Detta var ett sjukdomsfall. I sådana här situationer är inte att gissa och sprida falsk information lämpligt… Om man inte vet med säkerhet så kan man hålla sina gissningar för sig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *