Nyheter

Kronprinsessparet i webbmöte med Gert (M)

Nyheter I dag hade kronprinsessan Victoria och prins Daniel ett digitalt möte med kommunstyrelsens ordförande Gert Jonsson (M). Det blev ett samtal om situationen för kommunen, näringslivet och föreningslivet under pandemin, men också om kommunens utveckling.

Gert Jonsson (M) träffar kronprinsessparet digitalt. Foto: Vaggeryds kommun

– Det var ett trevligt samtal med kronprinsessan Victoria och prins Daniel. När jag blev uppringd om att kronprinsessparet önskade att boka ett digitalt samtal med mig, så blev jag väldigt hedrad och glad, säger Gert Jonsson (M).

– Jag fick chansen att berätta om vårt arbete under pandemin och vilka olika insatser vi har arbetat med för att minska smittspridningen. Jag fick också berätta om kommunen i stort och hur jag ser på framtiden för Vaggeryds kommun. Kronprinsessparet visade ett genuint intresse för vad som händer i vår kommun och ställde många frågor, avslutar Gert Jonsson (M).

Källa: Vaggeryds kommun

Taggar

Dela


7 reaktioner på Kronprinsessparet i webbmöte med Gert (M)

De kungliga kan läsa, så jag antar att de surfat in på skillingaryd.nu och där kan de ju läsa vad som händer i vår underbara kommun och lite om det som är mindre bra också…

Jag tror helt uppriktigt att kungligheterna bör veta lite mer om kommunernas misstag och problem än bara smörjas med hur bra och positivt det är. Nu vet vi inte vad Gert sagt och det lär vi väl inte få reda på om han inte har det inspelat. Hoppas att det inte var privat utan att det kan sändas ut officiellt . Det bör i alla fall spelas upp för exempelvis fullmäktiges politiker.

Nu måste jag sätta ner träskon i backen till Gerts fördel. Varför ska han prata om ett felbyggt kök och mögliga skolor när han pratar med kungligheter.
Givetvis ska han framföra allt positiva i vår kommun med säte i Skillingaryd. Och det tror jag han gjorde bra

Bra Gunnel att du lyfte fram missarna om skolor, kök och möglet…tro inte Gert Jonsson nämde det till kronprinsessan o prinsen…det var säkert bara fördelarna som nämndes…

1-0 till Gunnel. Skulle varit kul att hört samtalet. All stora visioner som blir fiasko mer eller mindre om ej ekonomin eller nya skolor som är utdömda innan de öppnar.

Redaktionen: Använd aldrig dom utan de eller dem. Läs språklådan kommande helg

Vad trevligt att du fick samtala med dessa trevliga rojalister. Du tog väl upp allt positivt och även saker som inte gick som det borde exempelvis Mejeriköket som blev inte vad det skulle bli. Andra saker som misskötts typ underhåll av skolor som nu har vatten och mögelskador. Inflyttning är positivt. Du talade väl om att det inte finns pengar att bygga förskolor och andra skolor. Annars är väl det mesta bra. Men man ska kanske inte belasta de kungliga med tråkigheter. Men viss sanning tål de nog att höra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *