Nyheter

I kväll startar Farmen

Nyheter Likt tidigare år spelades under sommaren dokusåpan Farmen in i Norra Brandstorp i nordvästra delen av Vaggeryds kommun. I kväll är det säsongspremiär för tv-programmet. Här är alla deltagare

Norra Brandstorp. Arkivfoto: Martina Ojala

På Slätten i Skillingaryd bor tv-produktionen under sommaren medan Farmendeltagarna lever på 1800-tals gården Norra Brandstorp, som har långt bort från moderniteter som uppkoppling, el och rinnande vatten. Samtidigt kantas vardagen på gården av intriger, dramatik och tävlingar. I kväll har sommarens säsong premiär i tv4. 

På kanalens hemsida finns att läsa att ”Vi möter både yngre och äldre deltagare och åldersspannet mellan den yngsta och den äldsta är så mycket som 44 år. På gården tävlar de om vem som i slutänden kommer att stå som storbonde och kamma hem prissumman på en halv miljon kronor”. Programmet leds för tredje gången av Ana Brolin och vid hennes sida har hon Hans Wincent som agerar mentor och vägleder deltagarna under programmets gång. 

– Det är som alltid väldigt roligt att vara tillbaka med ännu en säsong av Farmen. Årets säsong är en rolig mix av deltagare och den bjuder på intriger, starka känslor och många skratt, säger Anna Brolin. 

Bygdens invånare, har även denna säsong, varit behjälpliga med det mesta innan och under inspelningarna i Norra Brandstorp. 

Här är deltagarna: 

Jan-Christer Nilsson, 67 år, pensionär
Viktor Bergström, 28 år, fritidspedagog
Eddie Geçer, 46 år, restaurangägare
Sandra Göransson, 40 år, hovslagare
Karin Kollberg, 38 år, frisör
Julia Joelsson Boänges, 27 år, montör
Tova Andersson, 34 år, barnskötare
Sandra Öder, 27 år, operativ coach
Cia Stenmark Sommerborn, 25 år, undersköterska
Sebastian Västerlund, 30 år, företagsledare
Neibil Davidsson, 39 år, distriktschef
Päivi Köpman, 62 år, ägare däckfirma
Madeleine Olovsson, 51 år, personlig assistent
Andreas Gauffin, 42 år, skådespelare
Christoffer Hammarlöf, 26 år, entreprenör

Årets deltagare. Foto: Tv4

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *