Nyheter

Kvinna försvunnen – hittad längs en grusväg relativ välbehållen

Nyheter Kvinnan var med sin bekant ute i skogen, de kom ifrån varandra vid lunchtid. Kvinnan sågs senast vid Svinsjön mellan Nyholm och Bondstorp. Polisen vädjar om allmänhetens tips och hundpatruller är insatt i sökandet. Texten uppdaterad kl 18.00

Det var strax innan klockan 14 som polisen fick samtal om en försvunnen kvinna, några mil väster om Vaggeryd. Kvinnan är i 70-årsåldern, lång, smal kroppsbyggnad, vitt hår, lila tröja och hade vid försvinnandet gummistövlar. Kvinnan har lite svårt att gå och att hålla balansen.

Kvinnan var ute i naturen med en bekant när de kom ifrån varandra. Hon sågs senast vid klockan 12.15 nära Svinsjön, som ligger intill gränsen till Gislaveds kommun, nära länsväg 638. Svinsjön är belägen väster om Lomsjö, mellan Bondstorp och Nyholm.

Polisen har en pågående sökinsats efter kvinnan, med hundpatruller och vanliga patruller. Hon har inte med sig någon mobiltelefon och inget vatten. Det är 25-30 grader varmt i området.

Polisen önskar hjälp från allmänheten. Om man ser henne ska man ringa 114 14, eller om läget är akut 112.

Texten uppdaterad kl 18.00. Kvinnan återfanns vid 17.30-tiden av en polispatrull. Hon gick längs en grusväg och var relativt välbehållen.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *