Nyheter

Larmade polisen om ungdomsfest

Nyheter Polisen fick i går kväll klockan 23.50 åka till Folkets Hus i Hok där en privat fest arrangerades.

Åsa Willsund, presstaleskvinna på polisen, berättar;

– Vi fick in larm klockan 23.50 i går kväll från en förbipasserande som tyckte det var för många ungdomar på plats vid Folkets Hus i Hok där en 20-årsfest arrangerades. När vi anländer några minuter senare håller festen på att luckras upp och ungdomarna var på väg hem. De som var berusade hade kompisar runtomkring sig som hjälp. Ingen behövde således vår hjälp och vi lämnade festen i Hok.

Taggar

Dela


5 reaktioner på Larmade polisen om ungdomsfest

Så bra att nån reagerar social distansering gäller ju fortfarande! Fattar inte att de hyr ut lokal i dessa tider, och föräldrarna tänker ni inte på era ungdomar! Även de kan drabbas hårt av corvid 19

Det är inte första gången Folkets hus i Hok ställer upp och hyr ut sina lokaler så ungdomar kan arrangera sina fester, där det förekommer en massa alkohol och förmodligen annat. Hur de tänker förvånar mig. Speciellt under dessa coronatider! att hyra ut sin lokal till fest känns inte ansvarsfullt.
Hoppas att de tänker om nu när detta uppmärksammas.

Besviken, hur tänker du? 20 årsfest innebär att de får konsumera hur mycket alkohol de vill, det får man på fest enligt svensk lag från 18 års ålder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *