Nyheter

Lastbilschaufför misshandlade vägarbetare

Nyheter Vid ett vägarbete i Skillingaryd fick en man sin arm klämd i en lastbilsdörr.

Det var strax innan klockan 13.30 som polisen larmades till Skillingaryd efter att en person, som arbetar vid ett vägarbete, fått sin arm klämd i dörren av en lastbilschaufför.

Lastbilen ska ha kört på fel vid vägarbete och när den nu skadade gick och pratade med föraren var han inte intresserad av detta utan försökte stänga förardörren. Personen fick då armen i kläm ett flertal gånger. Lastbilen ska sedan ha lämnat platsen.

Polisen fick senare stopp på lastbilen vid Hörle rastplats och efter förhör är nu anmälan upprättad, mot lastbilschauffören, om misshandel.

 

Taggar

3 reaktioner på Lastbilschaufför misshandlade vägarbetare

Yrkesföraren, vägens riddare som borde uppträda som föredömen i trafiken. För det mesta är det tvärt om

Tyvärr är det felskyltat vid vägarbeten alltför ofta. Verkar som kunskapen saknas hos ansvarig vägarbetare. Hörde av en trafikant att så var fallet här också. Det kan skapa onödiga farliga situationer.
Dock ursäktar det ju inte våld.

Tror inte chauffören tvingade vägarbetaren att hålla armen i dörren för att sen klämma den stackarn flera gånger. Kan det vara så att vägarbetaren försöker dra ut chauffören ur lastbilen och han försöker stänga dörren för att komma undan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *