Nyheter

Lena tar över yogacenter i Jönköping

Nyheter Lena A Widesdotter från Skillingaryd står nu inför en stor utmaning livet då hon i morgon den 1 augusti tar över Sana Center/Yogacenter i Jönköping.

Lena A Widesdotter tar nu över en verksamhet i Jönköping.

– Jag blev kontaktad i våras, säger Lena om chansen att ta över efter Hanna och Petter Larsson som haft denna verksamhet i nästan 15 år.

– När man är 54 måste man våga, säger Lena som i många år jobbat i familjeföretaget Wide Sport i Skillingaryd.
Hon sadlade delvis om redan för ett par år sedan när hon började jobba med friskvård och startade en bokföringsbyrå. Hon har bland annat jobbat en hel del med yoga på Hooks Herrgård men nu blir hennes verksamhet mer koncentrerad till Jönköping. Lena har också i många år varit ledare i Skillingaryds Gymnastikförening.

Hanna Larsson kommer att jobba kvar på deltid i den rörelse som nu heller Widevi och där det handlar om yoga, hälsa och träning. Dessutom finns de tidigare instruktörerna kvar liksom ett 70-tal fasta medlemmar och andra som kommer till buktik, föreläsningar och träning.

Yoga kan i dag sägas vara en träningsmetod för hålla kroppen smidig och öka välbefinnande och hälsa.

Hela Lenas familj har varit involverad den senaste tiden med att måla om och fixa till allt i den 260 kvadratmeter stora lokalen på Brahegatan i Jönköping.

Nu ska allt vara klappat och kort för invigning.

Taggar

Dela


4 reaktioner på Lena tar över yogacenter i Jönköping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *