Nyheter

Lennart blev Årets Skillingarydsbo

Nyheter Efter läsarna och årsmötesdeltagarnas på Intresseföreningen i Skillingaryd blev det en klar majoritet för vem som skulle ta hem 2019:års pris. Lennart Fritz från Stjärnebo blev Årets Skillingarydsbo. Idag uppvaktades han inför hela pensionärsföreningen

Sven-Olof Sandberg, till vänster, delade ut priset till Lennart Fritz som efter omröstning vann "Årets Skillingarydsbo"  [1/6]

Sven-Olof Sandberg, Lennart Fritz och Sara Mejving  [2/6]

En överraskad Lennart Fritz tog emot pris, blommor och diplom vid SPF;s månadsmöte under eftermiddagen  [3/6]

Per Bunnstad, Sven-Olof Sandberg och Lennart Fritz  [4/6]

"För din arbetsglädje och organisationsförmåga som smittar av sig på alla" var motiveringen  [5/6]

Sara och Sven-Olof delade ut pris till årets Skillingarydsbo Lennart Fritz  [6/6]

Vid månadsmötet hos SPF i Skillingaryd, där Vaggeryds SPF också var inbjuden, var det ett fullsatt församlingshem i Skillingaryd. SPF;s ordförande Lennart Fritz hälsade alla välkomna och informerade om att föreningarna hade blivit inbjudna till att nattvandra. Gunnel Johansson informerade vidare om säljsidor på hemsidor och gav tips om att ”rensa ur därhemma”.

Eftermiddagens dragplåster Inge Fridén drog en svängig dansbandslåt innan Per Bunnstad från Skillingaryd.nu tog hand om mikrofonen i församlingshemmet.

– Lennart. Du har tilldelats ”Årets Skillingarydsbo” för din arbetsglädje och organisationsförmåga som smittar av sig på alla i styrelse och förening som helhet. Detta gäller såväl i SPF Seniorerna Skillingaryd och tidigare i Föreningen Store Mosse. Med klar majoritet vann du 2019 års pris.

Sven-Olof Sandberg, vice ordförande i Skillingaryds intresseförening, tillsammans med Sara Mejving och Per Bunnstad från Skillingaryd.nu överlämnade diplom, blommor och pris till en förvånad och överraskad Lennart Fritz inför ett hundratals applåderande medlemmar i kommunens två SPF-föreningar.

Taggar

Dela


8 reaktioner på Lennart blev Årets Skillingarydsbo

Grattis Lennart.

Hade glädjen att samarbeta mycket med Dig under Din tid som LRF ordförande. Det var alltid kvalité över Dina arbetsuppgifter och Din förmåga att leda.

Önskar Dig o Ulla allt gott!

En värdig pristagare. Förutom motiveringen vill jag tillägga att Lennart är omnämnd i kyrkobladet på sidan åtta där han ombesörjer skjuts till svenska kyrkan för de som behöver. Och han är alltid med som parkeringsvakt vid större tillställningar vid Åkers och Tofteryds kyrka. Ett stort grattis Lennart från Linus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *