Nyheter

Lokalkändisar lockade till fullsatt

Nyheter När Café Gemenskap i Pingstkyrkan i Klevshult anordnar träffar är det fullsatt, så även när lokalkändisarna Kjell och Lasse kom på besök.

Kjell Persson i mitten berättade  [1/4]

Gemenskap i Klevshult  [2/4]

Fullsatt kyrka  [3/4]

Lasse Kjellgren  [4/4]

Kjell Persson och Lasse Kjellgren från Skillingaryd gästade Café Gemenskap i Pingstkyrkan i Klevshult där de berättade om sitt hjälparbete till bland annat Litauen och Lettland.

– Det var Lasse som höll i föredraget. Jag är inte så van att prata, mitt senaste framträdande var 1949 då jag läste ”Putte i Blåbärsskogen” vid examensarbetet i skolan. De ringde i höstas och ville att vi skulle komma och prata om vårt arbete. Och det gjorde vi inför en fullsatt lokal och det gick bra, säger Kjell Persson.

– Café gemenskap hade även samlat in pengar till behövande och jag har 4 200 kronor här i ett kuvert och det är vi väldigt tacksamma för och vi tackar även alla som skänker kläder och husgeråd, många är väldigt givmilda, avslutar Kjell.

56 resor har Kjell gjort med hjälpsändningar från oss till behövande i andra länder. Om två veckor är det dags igen och kvartetten med Lasse Kjellgren, Sören Grunditz och Nils Bondeson, som för övrigt gör sin 20:e resa, görs alltid med färjan från Karlshamn på måndagar då det är billigaste avgiften.

Foto; Inger Claesson

Taggar

1 reaktion på Lokalkändisar lockade till fullsatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *