Nyheter

Lyckad PUB-afton med sång och räkmacka

Nyheter Fredagen var gråmulen och regnig när PRO bjöd in till PUB-afton igen. Men om det var grått ute, blev det desto ljusare och trevligare inomhus.

Besökarna började köa och 95 PRO:are klev in i värmen. När alla var på plats, hälsade Kjell Axelsson oss välkomna. Skillingaryds Manskör som stod för underhållningen denna kväll hälsades särskilt välkomna. 16 herrar äntrade scenen och dirigenten Mats Ogell ledde kören.

Det blev blandad körsång och vi fick lyssna till 18 olika sånger och stilar, bland andra Var redo, Jag och min far, Klingande klarinetter, Helan går och Beatleslåten When I was sixtyfour. Rövarnas sång från filmen Ronja Rövardotter fanns också med och sjöngs i fem olika stämmor, och det lät väldigt bra.

Vi sjöng ut!

I pausen serverades goda räkmackor, som den här gången var skurna bitar av räkstubbe. Vi tror att alla blev mätta, för de var väl tilltagna! Efter pausen blev det även allsång från ett häfte med många gamla härliga låtar som vi känner igen från förr.

Bland annat sjöng vi om Macken, Gött å leva, Jag ringer på fredag och Trettifyran. Ett uppskattat inslag när alla kunde vara med och höja stämningen och få sjunga ut! Välkommet avbrott i höstmörkret

Det blev en lyckad och lite annorlunda kväll och ett skönt avbrott i höstmörkret tack vare kören. Ett stort tack till Skillingaryds Manskör för den fina sången och tack alla som kom!

PRO:s styrelse

Text och bild: Margitha Larsson

Skillingaryds Manskör underhöll.  [1/3]

Mums med räkmacka.  [2/3]

Nu ska här sjungas!  [3/3]

Taggar

Dela