Nyheter

Magdalena Andersson nominerad av länet till ny partiordförande

Nyheter Socialdemokraterna i Jönköpings län nominerar Magdalena Andersson till ny partiordförande. Det beslöt en enig distriktsstyrelsen på torsdagskvällen.

Carina Ödebrink från Vaggeryd är länsordförande för socialdemokraterna. Ikväll beslutades att nominera Magdalena Andersson som partiordförande. Pressbild

Socialdemokraterna i Jönköpings län har haft en öppen process där arbetarekommunerna och föreningarna i länet har fått möjligheten att tycka till. Det har varit viktigt att processen har fått ta tid. De inkomna synpunkterna visar på att Magdalena Andersson har ett väldigt starkt stöd i hela länet. Distriktsstyrelsen i Jönköpings län anser att beslutet att förorda Magdalena Andersson som ny partiordförande för socialdemokratiska arbetarepartiet är väl förankrat i hela partidistriktet. 

– Magdalena Andersson är ideologiskt förankrad i den socialdemokratiska idétraditionen, är en tydlig och skarp kommunikatör som kommer leda Sverige framåt på ett bra sätt, genom att driva en politik som svarar mot de samhällsbekymmer vi ser idag. Det handlar om att stärka välfärden i hela landet, fortsätta att ta ansvar för framtida generationer genom framtidsinriktat klimatarbete, prioritera jobben och öka trygghet och säkerhet genom att bekämpa brottslighet och gängkriminalitet säger Carina Ödebrink, ordförande för socialdemokraterna i Jönköpings län.

Taggar

Dela


1 reaktion på Magdalena Andersson nominerad av länet till ny partiordförande

Hon kommer att bli den tråkigaste partiledaren någonsin! Håkan Jurholt var ju ett charmtroll jämfört med henne…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *