Nyheter

Många njuter av sportens frånvaro

Nyheter Fyra av tio läsare har inte saknat sport och idrott hittills under coronatiden

Vi trodde nog att det skulle finnas ett utbrett sug efter sport och idrott efter många veckor utan att besöka några läktare eller att engagera sig framför TV-rutan. När vi ställde frågan ”Det har gått lång tid utan sport oh idrott, hur känns det?” fick vi många svar.

Det kom in 734 svar och det svarsalternativ som fick flest röster var ”har varit skönt, sport och idrott tar för mycket plats i vardagen”. Ni var 287 stycken, (39%), som har njutit av den sportfria våren. Men det finns ett sug och möjligen blir resultatet lite missvisande eftersom det var ytterligare tre alternativ att rösta på och där kunde man ju bara välja ett, även om man ville välja flera. 201 personer, (27%), kände en saknad efter fotboll och 158 var det, (22%), som menade att det var synd att inte ishockeyn kunde spelas färdigt. Dessutom har vi ett antal motorentusiaster i läsekretsen. Det var 88 röster, (12%), som ville få igång motorsporten med rally, folkrace och speedway.

Taggar

Dela


1 reaktion på Många njuter av sportens frånvaro

Typiskt att det bara var ”killsporter” man kunde välja medans ni som vanligt aldrig bryr er om alla tjejer, och killar, som håller på med hästar på ett eller annat sätt, trav ridning ridskola körning mm… .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *