Nyheter

Marcus är lokala dragplåstret

Nyheter Som vi berättade om igår kommer världsartisten Robert Wells till Skillingaryd. Nu vet vi vem han har bredvid sig på pianopallen

Marcus Jonsson

Det är tio år sedan Marcus Jonsson från Klevshult drog ner på musik och underhållning då arbetet tog över all tid. Men några inspel har det blivit, bland annat på kundevent i Danmark, då han dammade av den gamla Elviskostymen.

– Jag är så grymt laddad och att få den här chansen är helt otroligt. Jag blev uppringd av en kille för tre veckor sedan då jag hade blivit nominerad till att vara med. Jag funderade inte en enda sekund, utan sa ja direkt, utan att blinka! Får jag den här chansen tar jag den såklart, säger Marcus när vi träffar honom på kontoret på Tujo i Klevshult.

– Jag kommer att få sitta bredvid kungen själv, det kommer att bli otroligt kul att få vara med i ett lag, fortsätter Marcus.

Hur förbereder man sig?
– Nej, det går inte att förbereda sig, det gäller att bara vara sig själv och använda sitt bondförnuft. Jag tror att det är så att en bild visas och sen ska vi sjunga om just det som visas. Det är elitorkester med, så börjar vi med något, så hänger de garanterat på snabbare än vad man kan ana. Det blir väldigt spontant, vilket är kul. Jag brukar inte fundera så mycket, allt brukar lösa sig. Det blir en stor ära för mig att få vara med när världsartisten kommer till Skillingaryd, avrundar Marcus Jonsson från Klevshult.

Taggar

Dela


4 reaktioner på Marcus är lokala dragplåstret

Kommer ge allt denna kväll!!Köp en biljett så ska vi visa världsartisten att skillingaryds publiken kan lyfta taket på Movalla. Jag hoppas på chansen att få bjuda upp till allsång från läsarsånger till rock’n’roll 😉😉
Ja e laddad!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *