Nyheter

Maria från Skillingaryd är med i nya SVT-serien

Nyheter På torsdag drar SVT-serien Bröllopsfotograferna igång. En av de medverkande är Maria Broström från Skillingaryd. – Jag är inte nervös utan bara förväntansfull, säger hon inför premiären.

Maria Broström. Foto: Henrik Skoglund och Pixabay

I höstas kunde ni på skillingaryd.nu möta bröllopsfotografen Maria Broström som vid det tillfället var nominerad till Europas bästa bröllopsfotograf. Sedan dess har hon också hunnit med att vara nominerad till Årets Skillingarydsbo.

Nu kommer hon också synas i rutan i SVT-serien Bröllopsfotograferna där hon och tre andra fotografer följs hack i häl av ett kamerateam när de uträttar sitt hantverk.
– Jag hade en ”mygga” (Liten mikrofon) på mig hela tiden, så det kommer säkerligen vara med lite kommentarer som jag inte har tänkt på att jag sagt, säger Maria Broström och skrattar.

Det var några av de andra deltagande fotograferna som rekommenderade SVT att ringa upp och prata med Maria Broström om deltagande i dokumentärserien som kommer sändas i sex delar.

Att ha ett kamerateam efter sig när man jobbar, kände du dig ”granskad” om du förstår hur jag menar?
– Nej, faktiskt inte. Det kändes väldigt smidigt. Jag var rädd att det skulle påverka mycket mer än vad det gjorde. Men jag själv och faktiskt också brudparet som jag har förstått det har haft en bra upplevelse och inte känt att det har påverkat överhuvudtaget. Så det var väldigt smidigt och enkelt.

Hur är känslan inför torsdagens premiär?
– Jag är inte nervös utan bara förväntansfull och hoppas att alla våra kollegor i branschen ska känna att vi gör bra reklam för vårt yrke.

Taggar

Dela


1 reaktion på Maria från Skillingaryd är med i nya SVT-serien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *